Dat wij groot fan van koffie zijn is een feit. Daarom zetten zij nu op een rijtje waar jij op weg naar je werk, tijdens het shoppen, de hond uitlaten of tussendoor tijdens een boodschap een coffee to go kan scoren!

Broodcafe Jaap

pumpkin-spiced-latte-broodcafe-jaap-indebuurt-dordrechtNaast de overheerlijke broden en lekkernijen, ontbijt of lunch kun je hier ook terecht voor een Coffee to go! Dit is een perfecte locatie als je net de stad binnenkomt of de stad gaat verlaten richting station. Jaap heeft overigens ook diverse lekkernijen om mee te nemen!

Nobels brood

nobels-coffee-to-go-1024x1017Onder de voet van de grote kerk zit dit mooie bakkertje en naast alle lekkernijen kun je hier ook terecht voor je Coffee to go! Maaaar met de zomer in aantocht, lekker even genieten van het mooie uitzicht kan natuurlijk ook bij hun voor op het bankje!

Smooth

In de langste straat van Dordrecht zit op de hoek van de Voorstraat Smooth. Naast Healthy ontbijtjes en smoothies, scoor je hier ook een Coffee to go. Mooie reden om even te pauzeren en met je koffie je route te vervolgen.

Koning koffie

herfst-koffie-koning-koffie-indebuurt-dordrecht-1024x900Op de Vriesestraat zit dit leuke koffiezaakje! Reden genoeg om hier een Coffee to go te halen op weg naar je bestemming. Vergeet niet iets lekkers mee te nemen.

Albert Heijn to go

Snel de trein halen, overstappen of de taxi? Bij Albert Heijn to go op het Stationsplein kun je nog even een Coffee to go score voor je naar je werk of plaats van bestemming gaat.

Heerlijk om even bij te komen met een kop koffie in de trein, bus of taxi.

Francis lunch and baked goods

Dit knusse zaakje op de Nieuwstraat is al een feestje op zich. Geen zin om binnen of buiten te zitten? Neem dan een Coffee to go en geniet van al het moois wat Dordt te bieden heeft.

Coffeelicious

CoffeliciousDat je hier terecht kunt voor mooie taarten, heerlijke ontbijtjes en lunches is een feit, maar ook zeker voor Coffee to go. Een echte Coffee to go liefhebber? Zij verkopen vrolijke to go bekers in hun mini shop! Tip: bij vele koffiehuizen krijg je zelfs korting als je zo’n beker heb. Win-win situatie toch?

Restaurant Post

Centraal tussen het centrum en het station zit restaurant Post. Opweg naar je trein of richting de stad en even opladen met een koffie? Loop dan snel naar binnen voor een heerlijke Coffee to go! Koop jij de ecoffee cup van Giraffe Coffee gemaakt van bamboevezels, dan krijg je de 1e bak voor in de beker GRATIS.

Dit artikel is in samenwerking met Indebuurt Dordrecht geschreven. Het originele artikel is terug te vinden op Indebuurt Dordrecht.