Proef de zomer in je glas op vrijdag 28 mei.

Alle COVID-19 perikelen ten spijt, avondklok of geen avondklok dat is niet meer de hamvraag. Onder het motto van “zorgen moet je doen en niet maken” probeert Wijnhuis 167 wederom gezelligheid bij u in huis te brengen.

Vrijdag 28 mei 2021 om 20:30 uur is de datum om te onthouden. De heren schudden alle schroom van zich en een David Hasselhof zwembroek behoort tot de mogelijkheden. Mijmeren over witte palmstranden, opblaaskrokodillen en teenslippertjes worden van stal gehaald om te dienen voor een inmiddels klassiek geworden COVID-19 proeverij te organiseren. Het thema is de zomer. Uiteraard zullen er ook vrolijke deuntjes ten gehore gebracht worden.

Vanuit je luie stoel kun je genieten van een klassieke proeverij. Op 1 ½ meter afstand worden van te voren de proefflesjes aangeleverd waarna je middels een live-stream kan genieten van beide heren. Je eigen glazen moet je nog wel even regelen.

Je krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pubquiz… En niet geheel onbelangrijk een instructie hoe je in kunt loggen.  En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor € 59,50 per proeverij voor 2 personen exclusief verzendkosten.

Direct aanmelden is mogelijk via deze link.