Op 16 oktober deden wij mee aan de Pinot Noir virtuele wijnproeverij van Wijnhuis 167. De kerst komt er bijna aan en Frank zit niet stil! De grote virtuele kerst wijnproeverij van Wijnhuis 167 komt eraan!

Het lijkt wel of er geen einde aan komt. COVID-19 stabiliseert nu, dus wegens doorslaand succes hebben wij de schouders er weer eens onder gezet. Onder het motto van “Zorgen moet je doen en niet maken” probeert Wijnhuis 167 de gezelligheid bij u in huis te brengen. Verdorie, wanneer dan zul je je afvragen. Met de kerst in zicht houdt Wijnhuis 167 weer een virtule wijnproeverij. Volgende week vrijdag 11 december 2020 om 20:30 uur is de datum om te onthouden.

Huh…hoor ik je al denken. Worden alle RIVM-maatregelen doodleuk in de wind geslagen? In tegendeel als echte IT-specialisten besloten wij om toch maar de hulp in te roepen van een aantal specialisten. Waar kom je dan op uit? En daar komen ze om de hoek. Niemand minder dan Antoin Peeters en Ernstjan Overduin zijn van sta l gehaald om wederom een hedendaagse COVID-19 proeverij te organiseren. Vanuit je luie stoel kun je genieten van een klassieke proeverij. Op 1 ½ meter afstand worden van te voren de proefflesjes aangeleverd waarna je middels een live-stream kan genieten van beide heren. Je eigen glazen moet je nog wel even regelen.

Het wordt een klassieke Oude wereld proeverij. Immers tijdens de decembermaanden drinken we hoofdzakelijk oude wereld (lees Europa). Acht wijnen uit verschillende gebieden. Met en zonder houtlagering. De heren gaan volledig los. Je krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pubquiz… En niet geheel onbelangrijk een instructie hoe je in kunt loggen. En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor €59,50 per proeverij voor 2 personen.

Meld je aan via Esra, Frank of via de mail. Inschrijven kan tot 10 december 2020. Tot vrijdag…

Esra 06 – 15511998 of info@wijnhuis167.nl
Frank 06 – 12647083 of frank@wijnhuis167.nl