Sinterklaas en zijn pieten hebben ons land nog niet verlaten. Op de valreep vertellen Rachel & Celina je graag waar je op 5 december nog even je gasten kunt verrassen met de meest bijzondere kruidnoten die zij konden vinden.

Tompouce kruidnoten

Tompouce kruidnoten
Foto: Instagram Hema Nederland

De Hema staat bekend om zijn heerlijke tompoucen en het verbaast je dan misschien ook helemaal niks, maar zij verkopen tompouce kruidnoten. Ren snel naar de Hema om te proeven of ze net zo lekker smaken als hun eigen tompoucen!

Unicorn kruidnoten

Unicorn kruidnoten
Foto: Instagram Kruidvat

Onder de kinderen is de unicorn tegenwoordig een hot item. Daarom konden dit jaar ook de unicorn kruidnoten niet ontbreken. Bij de kruidvat kun je de gekleurde regenboog kruidnoten scoren! 

Vegan, lactose- en glutenvrij kruidnoten

Broodcafe jaap sinterklaarBij Broodcafe Jaap kun je ook dit jaar weer overheerlijke vegan, lactose- en glutenvrije kruidnoten scoren. Als je geluk hebt en ze zijn net gebakken dan kun je de lucht van verse gebakken kruidnoten al ruiken bij binnenkomst!

Strawberry cheesecake

Strawberry cheesecake kruidnoten
Foto: website Jamin

Cheesecake is tegenwoordig niet meer weg te denken. Jamin dacht vast en zeker ‘daar moeten wij iets mee’, daarom zijn er bij Jamin Strawberry cheesecake kruidnoten te krijgen! Zullen ze hetzelfde smaken als de heerlijke taarten?

Kokos chocolade kruidnoten

Bolletje kokos chocolade kruidnoten
Foto: website Albert Heijn

Bij de Albert Heijn is een groot assortiment van Sint snoepgoed te vinden, maar de kokos chocolade kruidnoten vonden wij toch wel een bijzondere! Wat denk jij van deze combinatie?

Dit artikel is in samenwerking met Indebuurt Dordrecht geschreven. Het originele artikel is terug te vinden op Indebuurt Dordrecht.