De decembermaand is weer in aantocht. Naast het feit dat Sinterklaas weer in het land is, denken we ook weer na wat we onder de kerstboom leggen, maar waar koop je nou de leukste decembercadeau’s voor de kinderen?

Kinderboekenwinkel de Giraf

img_8302

Boeken lezen, welk kind is er niet dol op? Deze kinderboeken winkel zit gevestigd aan de Groenmarkt in het centrum van Dordrecht. Niet alleen de voorgevel en de etalage zijn aantrekkelijk maar ook binnen is het een waar feestje. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor volwassenen is het lastig met lege handen de winkel te verlaten. Succes gegarandeerd dus, dat schoencadeautje!

Juffrouw pollewop

img_8303

In dit mega leuke winkeltje kun je terecht voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten maar ook voor de basisschool gangers is er genoeg leuks te verkrijgen. Van knuffeltjes tot loopspeelgoed, houtenspeelgoed, stickers, autootjes, je kunt het zo gek niet noemen.

Kind zo blij

img_8304

Dit mooie winkeltje gevestigd aan de Voorstraat verkoopt niet alleen kinderkleding maar ook erg leuke accessoires, knuffeltjes en toebehoren. Gegarandeerd leuke sintcadeau’s. Denk aan de collectie Maileg muis en alle toebehoren, erg leuk om accessoires te sparen.

Kinderlampjes

img_8305

Is jouw kind wat angstig ‘s nachts? Wandel dan eens binnen bij dit gezellige knusse winkeltje aan het stadhuisplein en kies een mooie lamp uit voor uw kind op de kamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij hebben het. Van paddestoelen tot dino’s en van hanglampen tot overige dieren. Hun assortiment is reuze en absoluut geslaagd de deur uit met een mooi cadeau! 

Het winkeltje

img_8306
Foto: Google streetview

Ben jij een echte trein fanaat? Bij ‘Het winkeltje’ ben je dan zeker aan het juiste adres. Al ruim 50 jaar is dit een begrip in Dordrecht als het gaat om modeltreinen en toebehoren. Naast treinen bieden zij ook een assortiment racebanen en race auto’s aan. Voor de echte treinliefhebbers is de etalage al een uitje op zich.

Dit artikel is in samenwerking met Indebuurt Dordrecht geschreven. Het originele artikel is terug te vinden op Indebuurt Dordrecht.