rachel-en-celina-1024x562

Gewoon eens zin om buiten de deur te ontbijten, dat hoeft echt niet duur te zijn! Hier ontbeten wij voor een prikkie.

francis lunch and baked goodsFrancis Lunch & Baked Goods

Dit tentje is nieuw in Dordrecht en wat nieuw is proberen wij graag! Bij Francis krijg je eerlijk en seizoensgebonden eten. Het was lastig kiezen tussen als het lekkers maar wij gingen voor de wafels met crème fraîche, cranberry’s, munt (€5,50) en een kop cappuccino als ontbijt. En daarna zit je hutje mutje vol!

makroDe Makro

Heb je boodschappen nodig en toch nog een lekkere trek of gewoon een ochtendje uit? Bij de Makro ontbijt je voor €1,-. Waardig is het ontbijt zeker, want naast de keuze uit koffie, thee of cappuccino serveren zij ook een jus d’orange, een kaiserbroodje, een Croissant, 2 plakken kaas, jam , boter en een gekookt ei. Absoluut genieten voor weinig.

hemaHema

Bij de Hema ontbijt je voor €2,- en kan tot 10.00 uur. Naast een goed ontbijtje heb je ook nog eens een leuk uitzicht over de stad (mits je een plekje bij het raam heb natuurlijk). Dit ontbijt bestaat uit: een koffie, jus d’orange, gekookt ei, een Croissant, jam, boter en pistolet. Mocht je extra’s willen, dit kan voor €0,25 per product.

werelds-in-tuinenWerelds in de tuin

Dit leuke luxe tentje zit verstopt in de Tuin Wereld. Heb je na al dat struinen tussen de bloemen en planten trek gekregen, dan kan je hier een ontbijtje nuttigen voor €5,-
Zij serveren het volgende ontbijt: een Croissant, kaiserbroodje, een gekookt ei, een kop koffie een glas jus d’orange, kaas, ham, boter en jam.

Dit artikel is in samenwerking met Indebuurt Dordrecht geschreven. Het originele artikel is terug te vinden op Indebuurt Dordrecht.