Frank van wijnhuis 167 verzorgd enkele blogs op onze website. En deze keer gaat het over het hebben van je eigen wijnkelder. Wie wil dat nou niet als wijnliefhebber?

Elke wijnliefhebber droomt ervan… eigenaar te zijn van een heuse wijnkelder waarin je uren kan mijmeren. Elke fles wordt met zorg een uniek plekje gegeven, bewierookt en bemind. Liefst nog worden de flessen bevangen met een hoopje stof wat, onverklaarbaar toch, de liefde voor die fles nog groter maakt. Wat is er mooier dan altijd een geschikte wijn onder hand- en drinkbereik te hebben? Dat wat het eten ook te bieden heeft of een avond met vrienden: een passende wijn is only a few steps away. 

Daarvoor hoef je echt niet over een ouderwetse kelder te beschikken. Dat zou wel handig zijn, maar absoluut niet noodzakelijk. Wijnhuis 167 stelt met jou de ideale wijnkelder samen. Rekening houdend met jouw smaak, gewenste samenstelling (borrel of diner), budget en ruimte stellen wij jouw eigen kelder samen. 

Daarnaast ontzorgen wij je door maandelijks uw voorraad op peil te houden. Niet alleen worden je wijnen gratis thuisbezorgd, maar word je ook voorzien van interessante wijninformatie en wijn-spijs advies. Dat is toch super leuk?

Denk je nu, vertel meer, kijk dan op www.wijnkeldergemak.nl of www.nummer167.nl , loop even binnen bij de winkel, bel (06-12647083) of mail frank@nummer167.nl