Over

Wij zijn Rachel & Celina. Vanaf 1 november 2018 zijn wij gastredacteur bij Indebuurt Dordrecht.

Dordrecht is voor ons dé stad vol onontdekte pareltjes. Samen delen wij de passie eten & drinken, shoppen en houden wij van cultuur. Iedere dag in deze mooie stad is weer een feestje voor ons. Wij vertellen graag over onze 5 favoriete plekjes in Dordrecht.

Pottenkade

Pottenkade

Pottenkade is een plek waar meerdere dingen samen komen zoals de grote kerk, de huizen aan het water van groot tot klein, varende boten en ieder seizoen ziet het er weer anders uit door de prachtige bomen. Je kunt er tot rust komen door op een bankje te gaan zitten en te genieten wat er om je heen gebeurt.

Groothoofd

Groothoofd

Heerlijk struinen langs de mooie havens, historische panden en genieten van de mooie geschiedenis in Dordrecht. Ieder seizoen heeft zijn verhaal aan dit puntje van Dordrecht waar de 3  grootste rivieren samen komen.

Nobels brood

Nobels brood

Beide halen wij hier regelmatig ons brood. Het is vaak nog warm als je het gaat halen waardoor je thuis nog kan genieten van het verse, warme knapperige brood. Ook zijn wij hier wel eens te vinden aan de grote tafel voor een cappuccino. Het sfeertje in het restaurant is gezellig maar tevens kan je er ook rustig de krant lezen.

De Biesbosch

Biesbosch

De biesbosch is ons favoriete natuurgebied in Dordrecht. Je kunt er wandelen, fietsen, spelen. In de herfst kan je er op ontdekking en van alles vinden. Bladeren, eikels, hazelnoten en nog veel meer. In de lente en zomer staat alles in bloei en in de winter kun je er op uit voor een winterwandeling. Er valt altijd wel iets te bewonderen in de Biesbosch.

BRUT food & wine bar

Brut food & wijnbar

We komen graag bij BRUT food & wine bar. Je kunt er heerlijk eten of gezellig terecht voor een borrel met vrienden. Eens in de zoveel tijd hebben ze een speciale avond zoals bijvoorbeeld 28 november de Wild avond, waar wij dan ook zeker te vinden zijn. Wij vinden het in ieder geval de gezelligste wijnbar van Dordrecht!