Frank van Wijnhuis 167 vroeg het volgende: Word jij ook zo hyper van die noten ?! 

“En nu dan ?”: begon Paul, een discussie uit lokkend tijdens een wijnproeverij. “Ik ben de draad kwijt, wat wil ik nu, waar hou ik van, wat voor smaak is dit nu ?

Tja essentiële levensvragen filosofeerde Frank. 

Maar je houdt van wijn, ook al weet je nog niet precies wat je lekker vindt, laat staan waarom. Op zichzelf niet erg maar het kan leuker. Wellicht wil je alleen iets meer weten over wijn (doet het namelijk altijd goed op verjaardagen of bij schoonfamilie) maar het is ook een feit dat hoe meer je van wijn weet, hoe meer je ervan kunt genieten. 

Wijnhuis 167 stelt je in staat om in een korte tijd, twee avonden, én op een leuke en leerzame manier in een tweetal workshops het Wijnvignet/SDEN1 te halen. We leren de kneepjes van de wijn. Natuurlijk vergezeld van diverse proefwijnen. De les bestaat uit een uur theorie en een uur proeven. Uiteraard met een uitloop. 

Leuk Sinterklaas cadeau opperde Paul en ik was het zowaar met hem eens. En wat is kennis voor € 95,00. Ben je in ieder geval voorbereid voor de kerst 2022. 

Informeer naar de mogelijkheden. Als je je aanmeldt voor 31 december 2021 krijg je een korting van 5 %. En om in de wijn te blijven heeft Wijnhuis 167 nog een leuke actie …