We gaan van de Kerstwijn naar de Valentijnsproeverij, want voorlopig zitten we nog even in dezelfde flow. We moeten op dit moment in de avond thuis zitten dus dan kunnen we het maar beter gezellig maken thuis.

Het lijkt wel of er geen einde aan komt. Covid-19 stabiliseert enigszins nu dus wegens doorslaand succes hebben wij de schouders er weer eens onder gezet. Onder het motto van “zorgen moet je doen en niet maken” probeert Wijnhuis 167 de gezelligheid bij u in huis te brengen. Verdorie, wanneer dan zul je je afvragen. Met Valentijnsdag in zicht houden zij weer een virtuele wijnproeverij. Vrijdag 5 februari 2021 om 20:30 uur is de datum om te onthouden.

Antoin Peeters en Ernstjan Overduin, 2 romantici in de dop, zijn van stal gehaald om weer een klassiek Covid-19 proeverij te organiseren. Het thema is de liefde. Vanuit je luie stoel kun je genieten van een klassieke proeverij. Op 1 ½ meter afstand worden van te voren de proefflesjes aangeleverd waarna je middels een live-stream kan genieten van beide heren. Je eigen glazen moet je nog wel even regelen.

Het wordt een verliefde proeverij. Immers er mogen wel weer eens vlinders in onze buik verschijnen. De heren gaan volledig los. Je krijgt de proeverij aangeleverd in een doos met daarin 8 proefflesjes, een beschrijving, een pubquiz… En niet geheel onbelangrijk een instructie hoe je in kunt loggen. En natuurlijk een fles mousserend om het geheel af te sluiten of op te starten. Dit alles voor € 59,50 per proeverij voor 2 personen exclusief verzendkosten.

Meld je aan via Esra, ome Frank of via de mail. Inschrijven kan tot 3 februari 2021.
Esra      06 – 15511998 of info@wijnhuis167.nl
Frank   06 – 12647083 of frank@wijnhuis167.nl