Deze week is het voorjaarsvakantie. Omdat het allemaal anders dan anders is, delen we graag wat leuke tips in en rondom de omgeving.

Elfjes in de elzen

Eerder posten we al een artikel over de elfjes in de Elzen, maar wat let; er zijn diverse nieuwe huisjes toegevoegd. Zoek jij de nieuwe deurtjes in de Elzen?

De nieuwe Biesbosch

Een heerlijke frisse neus halen in de nieuwe Biesboch met dit mooie weer. Neem je fiets, step of skeelers mee en ga erop uit in dit mooie wandelgebied.

Merwelanden

Bevers spotten in de Merwelanden? Ga er gezellig op uit in het beverbos. Ben je dan toch lekker in de Merwelanden, vergeet dan niet om langs de speeltuin te gaan.

Online jeugdtheater / vakantietheater

Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen iedere dag 3 kindervoorstellingen bekijken van jong tot oud. Een online ticket kost €7,50 ga snel naar de website van vakantietheater voor de voorwaarden.

Si Barone

Wil je het mooie Dordrecht bekijken vanaf het water? Boek dan een rondvaart in één van de mooie schepen van Si barone. Af te stemmen in je eigen bubbel en vooral corona proof. Meer informatie vind je op de website van Si Barone.

Toppie’s buitenspeeltasje

Lekker buitenspelen deze voorjaarsvakantie? Maak het dan nog leuker en haal de buitenspeeltas van Toppie. Ga op zoek naar insecten, dieren en andere schatten.

Het tasje is op te halen tijdens de voorjaarsvakantie op diverse locaties.

– Stadbibliotheek
maandag t/m vrijdag 14-16 en zaterdag van 10-12 uur.
– Bibliotheek stadspolders
maandag t/m vrijdag 14-16 en zaterdag van 10-12 uur.
– Bibliotheek Crabbehof
Dinsdag t/m vrijdag van 14-16 uur en zaterdag van 10-12 uur
– Speelotheek pip & zo locatie kwekeltuin.
woensdag tot vrijdag van 10-14 uur

(beeld van Toppie)